ASTU LUONNON VOIMISSA OMAAN VOIMAASI!


SHAMANISTINEN
AITO MINÄ
-JUHANNUSRETRIITTI

KOLILLA 23.-26.6.

ANJA KADZIOLKA,
BISNESVALMENTAJA JA SHAMAANI

Voima. Oma alkukantainen voimasi. Äiti maan voima.

Yhteys. Sydämeesi ja Universumiin.

Ytimesi. Aito Sinä.

Siinä tämän kesän eeppinen juhannusretriitti muutamalla sanalla.
Tämän retriitin ydin on löytää oma voimasi ja aito sydämesi ääni.

Kuka sinä siis oikeasti olet?

Mitä sinun on yrittäjänä tarkoitus tehdä? Miten löydät sen aidon missiosi?

Oman sydämeni tehtävä on auttaa sinua jakamaan valoasi yhä laajemmalle.
Ja kuten valo nousee Kolilta, niin sinäkin. Sinä olet nimittäin se, joka tuo valon maailmaan.

Shamanistiset seremoniat, luonnon henget, elementit, Kolin voima avaavat kanaviasi, voimistavat sinua. Retriitillä saat vahvemman yhteyden omaan korkeimpaan minääsi ja tehtävääsi.

Nyt on aikasi nousta esiin. Kokonaisena, aitona itsenäsi.

Tällä retriitillä autan sinua löytämään oman sydämen liekkisi.

VARAA PAIKKASI RETRIITILTÄ SÄHKÖPOSTITSE anja@bisneskoulu.fi

HUOM. MUKAAN MAHTUU VAIN 10 OSALLISTUJAA
> VARAA PAIKKASI NOPEASTI

Share on LinkedIn

KUKA MINÄ OLEN?

ANJA KADZIOLKA

Moikka, olen bisnesvalmentaja ja shamaani. Kahden lapsen äiti. Syntynyt Kouvolan lähellä ja asunut suurimman osan elämästä pk-seudulla, olin 12 vuotta naimisissa ja erosin 3 vuotta sitten. Mutta ei siitä tässä sen enempää. Retriitillä voidaan jutella elämästä enemmän. :)
Olen tehnyt töitä markkinoinnin alalla jo vuosituhannen alusta. Perustin oman yritykseni (mainostoimistona) vuonna 2008, työskenneltyäni 8 vuotta yritysten markkinoinnissa ja copywriterina. Bisneskoulun perustin vuonna 2015, jolloin siirryin kokonaan digiyrittäjäksi.
Joulukuussa 2020 minussa käynnistyi iso henkinen muutos, josta kerroin julkisesti 2021 kesällä. Toin shamanismin mukaan valmennuksiini saman tien. Ja sen kautta moni on löytänyt uutta syvyyttä omaan yrittämiseensä.

Missioni on auttaa yrittäjiä löytämään oman sydämensä palo ja rohkeutta tuoda sen esiin. Jotta jokainen voisi jakaa valoaan yhä laajemmalle, sillä sitä tänä päivänä tarvitaan.

Yksi erityisvahvuuteni on jo vuosia ollut nähdä ihmisistä se, mikä heidän ydinjuttunsa on. Olen selkeyttäjä, vision kirkastaja. Olen myös kokenut elämässäni niin monia "vastoinkäymisiä", siis saanut opetuksia, joiden ansiosta ymmärrän monenelaisia elämäntilanteita. Ja niistä pääsemme keskustelemaan retriitillä. Tule mukaan sellaisena kuin olet. <3

Mitä retriittipäivän aikana tehdään?

Aamulla herättelen ryhmää upeassa Mandala-salissa (kuvassa), johon aamuaurinko ihanasti paistaa.

Aloitetaan päivä rentoutuksella, ohjaan sinut meditaatiomatkalle, jaan hyvää energiaa päivään ja herättelen pehmeillä liikkeillä. Asetetaan intentio päivälle.

Syömme yhdessä rauhallisen, ihanan aamupalan, hyvää kahvia ja terveellistä herkullista ruokaa. (Kasvisruokaa)

Teemme retken jollekin Kolin voimapaikalle (salaisuus), jossa yhdistymme elementteihin ja luonnon henkiin meditoimalla ja rumpumatkalla.

Syömme eväitä, käymme uimassa ja palaamme koululle. (Hyvän elämän koulu)

Teemme shamanistisen seremonian yhdessä, lähetämme rukouksen maailmalle. Ja manifestoimme, luomme itselle sellaista maailmaa, mitä haluamme. Saat energiahoidon ja kanavoitua valmennusta ryhmän tarpeisiin.

Nautimme yhdessä ravitsevaa ruokaa. Juhlistamme Juhannusta. Jaamme omia elämäntarinoitamme.

Saunotaan.

Levätään.

Rentoudutaan. Parannutaan.

Istutaan nuotiolla. Rummutetaan. Tanssitaan nuotion ympärillä. Ja löydetään itsestämme se alkuvoima, joka tekee meistä meidät.

Laulamme, loitsumme. Teemme juhannustaikoja.

Joka päivä jaamme ymmärrystä, rakkautta ja valoa toisillemme, ja maailmalle. <3 Tässä päivien ohjelma pääpiirteissään, vaihdellen hieman tietysti sään ja suunnitelmien tarkentumisen mukaan.


Retriitillä pääset nauttimaan parantavista energioista!

"Hoidon aikana sain ensin rauhoittavaa energiaa, jonka avulla mieleni hiljeni ja otin yhteyttä energiakehooni. Kohdistin rummutuksen energioita ensin chakrojeni puhdistukseen. Se tuntui tehokkaalta ja nopealta, koska rummutus ja Anjan laulu vahvisti kosketukseni omaan hermostooni ja kehooni.

Sen jälkeen vahvistin koko hermostoni Anjan kanavoimalla energioilla. Tuli erittäin rento olo, ja energiat menivät syvälle. Rentouduin niin totaalisesti, että olisin voinut nukahtaa. Session jälkeen tuntui melkein kuin olisin herännyt syvästä unesta. Pari tuntia energiahoidon jälkeen olo oli erittäin virkeä, seesteinen ja tasapainoinen. Selkeästi tuli syvälle hermostoon maadoittavaa säätöä ja puhdistusta."

- Palaute shamanistisesta ryhmähoidosta

Miksi Kolilla?

Koli on ollut muinaisille suomalaisille pyhä paikka. Mutta tänäkin päivänä se on sellainen, erityisesti itselleni. Koli on voimapaikka, jossa käyn lataamassa itseäni. Se on sieluni koti. Väkevän ja voimallisen energian tyyssija. Tarujen mukaan Koli on joskus ollut Himalajan korkuinen. Ja olen kuullut sinne matkaavan shamaaneja Etelä-Amerikasta asti katsomaan "pohjoisen kristallivuorta".

Kyse ei ole siis vain kansallismaisemasta, kauniista luonnosta, vaan voimakkaista energioista, jotka jokainen omalla tavallaan aistii. Shamanistiselle retriitille, voimaantumiselle, Koli on siis ilmiselvä valinta. :)