BREATHE & RELEASE
- VAPAUTTAVA HENGITYS

Yksi suurimpia ja vaikuttavimpia tekijöitä omassa henkisessä kehityksessäni on ollut Breathe&Release-hengitysharjoitus. Sen kautta olen päässyt purkamaan kehostani vuosia patoutuneita tunteita, stressiä, traumaa, ahdistusta, surua, pelkoa ja kaikkea sellaista, jota en halua mukanani enää kantaa.

Jokaisen hoidon jälkeen oloni on ollut vapautuneempi, selkeämpi sekä kehoni on avautunut uudelle valolle ja keveydelle. Ja hermostoni on rauhoittunut.

Jokainen harjoitus on itselleni ollut räjäyttävä, trasformoiva ja uudistava kokemus. Kvanttiloikka henkisellä polullani. Ja jokainen kerta täysin erilainen.

Nyt tänä syksynä olen opiskellut itse Breathe&Release-ohjaajaksi (en siis vielä valmistunut) ja alkanut tehdä hoitoja muille. Halusin opiskella ohjaajaksi, sillä koen, että tämä on jokaisen, joka haluaa muuttaa elämäänsä ja löytää itsensä, polulla todella huikea työkalu.

Kutsun tätä harjoitukseksi ja hoidoksi, koska samalla kun hengität, parantava energia alkaa kiertää kehossasi. Saat siis hoitoa hengityksen kautta juuri sinne missä sitä tarvitaan.

Itse ohjaajana pidän tilaa sinun paranemisellesi, ohjaan sinua hengityksessä ja kuljen energioissa mukanasi matkalla. Ja autan joskus myös eteenpäin vapauttamalla energioita liikkumaan käsillä, äänillä tai rummun avulla.

Ja kyllä, kyse on todella matkasta, syvästä henkisen paranemisen matkasta.

Harjoituksen aikana makaat mukavasti joogamatolla, voit hengitellä musiikin tahdissa ja täysin antautua parantaville energioille. Rentoutan sinut kaikessa rauhassa, kutsumme mukaan henkioppaasi ja voimaeläimesi, auttamaan sinua rohkeasti ja turvallisesti sukeltamaan henkiselle matkalle ja voit rauhassa palautua matkasta sen jälkeen teekupposen kera.

Pääset matkallasi päästämään irti jännityksistä, nauttimaan valon ja rakkauden virtauksesta kehossasi ja rentoutumaan todella syvälle. Yhdistymään oman sielusi valoon.

Jokainen hengitysmatka on erilainen. Ja jokaiSEN matka on erilainen. Se voi olla kevyt, täynnä rauhaa ja nautintoa, tai sitten voimakkaasti tunteita purkava. Tai molempia.

Itse olen nauttinut molemmista, sillä mikä sen upeampaa, kuin todella, kerrankin, VIIMEINKIN, päästää irti sydänalaa kalvavasta ahdistuksesta, kaihertavasta huolesta ja pelosta tai pitkään sisuksissa kyteneestä ja syvälle piilotetusta vihasta...

Mikään ei ole sen vapauttavampaa!

Kyseessä voi siis olla hyvinkin voimallinen matka, joten sinun tulee olla perusterve, jotta pystyt hengittämään noin 40 minuuttia syvään. Jos siis olet raskaana tai sinulla on psykoositaipumusta tai muita mielenterveydellisiä tai vaikka vakavia fyysisiä sairauksia, kuten sydänongelmia tai epilepsiaa, ei harjoitusta suositella.

Teen hoitoja Joensuun ja Kolin alueella sekä yksilöille että ryhmille ja järjestän aika-ajoin myös tapahtumia. Varaa itsellesi tai kaveriporukalle rohkeasti aika sähköpostitse anja@anjakadziolka.fi

Breathe & Release -hoito kestää noin 2-2,5 tuntia ja sen hinta on yksilöhoitona 150 €, ryhmille hinnoittelen erikseen, kysy tarjousta sähköpostitse.

"Anjan hoito oli alusta loppuun saakka turvallinen, elämyksellinen, yllätyksellinen sekä erittäin syvällinen. Hoito eteni ikäänkuin aalloissa ja jokaisen "aallon harjalla" pääsin nousemaan joko rentouttaviin tiloihin tai hyvin voimallisiin tunnepurkauksiin.

Vanhaa poistui ja uutta valoa ja levollisuutta tuli tilalle. Hoidon jälkeen olo oli kevyt ja levollinen. Olen paljon käynyt erilaisissa energiahoidoissa ja meditaatioissa, mutta tämä hoito on aivan omaa luokkaansa.

Suosittelen lämmöllä kokeilemaan. Olen ollut kahdessa Anjan hoidossa ja molemmat hoidot olivat kokemukseltaan aivan erilaiset. Haluaisin vielä päästä ryhmähoitoon, koska voisin kuvitella ryhmän yhteisvoiman tekevän kokemuksesta vielä syvällisemmän. Kiitos Anja todella paljon tästä elämyksestä ja tulen varmasti ottamaan näitä hoitoja jatkossakin. Yhdessä ja yksin"

Anjan Breathe&Release hoito alkoi hyvin rauhallisesti ja hän keskusteli ja kohtasi minut hyvin sekä kannatteli tilaa lempeästi. Hoidon alku tuntui luonnolliselta ja hengitys aloitettiin vaiheittain ja hyvin lempeästi syventäen.

Hoidon aikana tuli hyvinkin vahvoja vaiheita joiden osalta koin että ne tulivat kuitenkin minusta eivätkä miltään osin pakottaen vaan hyvin luonnollisesti. Dynaamisemman purkuvaiheen jälkeen tuli seesteisempi jakso myös musiikeissa ja huomasi että musiikit oli rakennettu huolella juuri minua varten - tästä iso kiitos!

Hoidon aikana koin laajempaa yhteyttä ja eräänlaisen astraalimatkan jossa sain myös vastauksia kysymyksiini. Anja eli mukana tukien prosessia koko hoidon ajan. Hoidon jälkeen oli puhdistunut, energisoitunut, vapaampi ja virtaavampi olo. Voin suositella kokemusta lämpimästi kaikille jotka haluavat keventää turhaa lastia ja päästää irti asioista jotka eivät enää palvele, saada uutta latausta ja mahdollisesti uutta visiota elämäänsä.

"Kiitos Anja vielä niin kauniista, selkeyttävästä ja vapauttavasta hoidosta! Tuntui, että pystyi päästämään irti isosta painolastista sun turvallisessa tilan kannattelussa. Ja vaikka hoito oli voimakas, oli se samalla ihanan lempeä - hengitystä ei tarvinnut väkisin puskea ja pakottaa. Tätä lisää! Kiitos kiitos kiitos"

"Hieno ja uusi kokemus minulle. Mielenkiintoinen retki oman kehon kautta omaan tietoisuuteen. Turvallinen ja rentouttava, samalla uudistava hoito. Kiitos Anja."