ANJA KADZIOLKA

Moi, olen Anja, kahden koululaisen äiti, yksinhuoltaja, yrittäjä ja digibisneksen valmentaja perustamassani Bisneskoulussa.

Lisäksi olen shamaani.

Shamanismi tuli elämääni rytinällä loppuvuodesta 2020. Kai se oli tehnyt tuloaan jo pidempään, mutta vasta vuoden vaihteessa aloin nähdä sen. Sitä edelsi useamman vuoden kärsimys, joka huipentui, kun putosin pohjalle 2019 kesällä.

Silloin löysin korkeamman voiman, jonka avulla pääsin ylös. Tai ehkä siinä kävikin niin, että suuri henki löysi minut.

Vähitellen minulle näytettiin asioita. Aloin kesken meditaation käydä spontaaneilla shamaanisilla matkoilla, vaikken ymmärtänyt sitä vielä. Tapasin voimaeläimeni, henkioppaani, opettajani ja muita henkiä. "Outoja" asioita tapahtui ja minua puhdistettiin voimalla.

Kesken meditoinnin aloin myös hoitaa auraani, käsiäni liikutettiin ja suullani tehtiin ääniä, lopulta laulettiin. Kun aloin rummuttaa itseäni laulaessa, tajusin että minun täytyy tehdä oma shamaanirumpu.

Kävin tekemässä ensimmäisen rumpuni Kolilla.

Vähitellen aloin hoitaa muitakin. Ensimmäisen kerran vahingossa. Meditaatiossa tunsin, jos en lähetä minuun tullutta valoa eteenpäin pian, räjähdän pian sen voimasta. Ylivuotoa lähtikin räjähdyksen lailla ystävälle naapurissa, kun vain keskityin häneen. Etähoito oli siis ensimmäinen hoitoni.

Lähdin intuitiivisesti testaamaan ja hoitamaan ystäviäni ja opiskelin energioista lisää, kuin mitä 2018 olin jo eräässä valmennuksessa oppinut. Kävin paljon myös retriiteillä ja hengitysharjoituksissa, äänihoidoissa, energiahoidoissa. Kävin myös shamanismin kurssia verkossa. Kurssissa olen nyt kolmannella jatkotasolla.

Hoitoni voimistuivat vauhdilla ja jokainen hoitokerta opetti jotain uutta.

Kesäkuussa 2021 päätin tulla esiin shamaanina, sillä olin varma uudesta polustani. Sain vahvaa ohjausta nousta esiin ja auttaa myös muita nousemaan.

Tarkensin missiotani perustamassani Bisneskoulussa. Tehtäväni on auttaa erityisesti valotyöntekijöitä voimaantumaan, vahvistamaan kykyjään ja nousemaan esiin kokonaisina, aitoina omina itsenään. Ja jakamaan valoaan yhä useammalle ihmiselle.

Yksi asia, mikä on noussut jatkuvasti uudestaan ja uudestaan, on se, että juuri nyt moni kokee henkisen heräämisen, omat voimat haluavat nousta esiin, valo päästä loistamaan. Nyt ei ole aika pienentää enää itseään, tai piileskellä, vaan nyt on aika nousta esiin sinä valona, mikä olet.

Nyt todella ON se aika, kun maailma tarvitsee valoasi.

”Hoitosi on kuin rakastelisi Universumin kanssa!"

"Koen, että Anja on voimakas ikiaikaisen alkuvoiman välittäjä ja siunattu kanava."


"Anjan hoidossa huomasin oman puhdistumiseni ”kanavana” uudella tasolla!"

"Nukuin ensimmäisen yöni kokonaan vuosiin!"

"Oli kyllä huikein rumpumatka, jolla olen ikinä ollut!"

"Olen kyllä ollut energiahoidoissa mutta en koskaan näin voimakkaassa!"

"Sinun hoitosi jälkeen omat kanavani alkoivat ensimmäistä kertaa avautua!"

Jos haluat kuulla enemmän tarinastani, käy kuuntelemassa podcast-jakso Bisneskoulun podcastissa, jossa kerron, "Miten minusta tuli shamaani."