SHAMANISTISET TAPAHTUMAT

Järjestän erilaisia tapahtumia verkossa Zoomin välityksellä ja livenä. Olen myös mukana esiintymässä muiden järjestämissä tapahtumissa. (Kuvassa Natural High Healing -festivaalit 2022)

TULEVIA TAPAHTUMIA!

> Torstaina 23.3. klo 10-11 ONLINE SEREMONIA

Kevätpäiväntasauksen puhdistus ja uudenkuun manifestointi kevään kasvuun, aktivointi uuteen nousuun. Seremonia Zoomin välityksellä, osallistua voit kotoasi vaikka pyjamassa.

Seremonia on maksuton tai 10 € vapaaehtoinen maksu.

Ilmoittaudu tästä mukaan >>

> Lauantaina 25.3.

Mukana Festiva Magica -tapahtumassa Lappeenrannassa

Shamanistinen seremonia, Aktivointi uuteen aikaan

Nyt on aika nousta omaan voimaan ja omaan totuuteen. Ja yhdistyä Äiti Maan sykkeeseen, kevään kasvuvoimaan. Tule mukaan kevätpäiväntasauksen ja uuden aikakauden shamanistiseen seremoniaan. Pääset vastaanottamaan puhdistavia ja voimaannuttavia energioita shamanistisen hoidon äänimaailmassa. Voit antaa rummun viedä sinut omalle henkiselle matkallesi oman voimasi ytimeen ja antaa oppaidesi ja voimaeläimesi johdattaa sinut uuteen olemiseen, uuteen aikaan.

Seremonia lauantaina 12.45-13.45

Tutustu tästä Festiva Magica tapahtumaan >>

>Lauantaina 1.4.

Breathe & Release -vapauttava hengitys Joensuussa klo 15-17. Hinta 25 € harjoitushoitona (norm. 65€) TÄYNNÄ

>Keskiviikkona 5.4.

SHAMANIC REBIRTHING CEREMONY Joensuussa!

Seremonia, jossa yhdistän breathe&release -vapauttavan hengitysharjoituksen, shamanistisen energiahoidon upeaan seremoniakokonaisuuteen!

HUOM. Mukaan mahtuu max 7 hlöä TÄYNNÄ

klo 17-20 Hinta 45 €

Keltainen talo, Joensuu

>Maanantaina 17.4.

SHAMANIC REBIRTHING CEREMONY Joensuussa!

Seremonia, jossa yhdistän breathe&release -vapauttavan hengitysharjoituksen, shamanistisen energiahoidon upeaan seremoniakokonaisuuteen!

HUOM. Mukaan mahtuu max 7 hlöä

klo 17-20 Hinta 45 €

Keltainen talo, Joensuu

Ilmoittaudu ja lue lisää tästä >>

>Sunnuntaina 23.4.

OMAAN VOIMAAN SHAMANISTINEN SEREMONIA

Jyväskylässä

Yhteistyössä Tietäjä ja Alkemisti Tero Suhosen kanssa. Pyhän feminiinin ja maskuliinin tasapainoitus, oman voiman nostatus. Seremoniassa nautitaan seremoniakaakaota ja pääset matkalle kahden shamaanirummun saattelemana.

klo 13-17 Hinta 55 €

Maatalo, Jyväskylä

Ilmoittaudu ja lue lisää tästä >>

> Upea Beltane, kevään juhlaseremonia!

Täydenkuun ja kuunpimennyksen päivänä 5.5. järjestän Beltane-juhlan hengessä Kevään Juhlaseremonian. Kokoamme yhdessä kauniin uhrilahjan, uudelle kasvulle, uudelle kesälle, tulen ajalle. Saat seremoniassa itsellesi shamanistisen hoidon, puhdistusta, tulen voimaa kesän riemuun ja inspiraatioon!

Mukaan mahtuu 20 hlöä!

Perjantai 5.5. klo 17-20

Keltainen talo, Joensuu

Voit nyt ilmoittautua sähköpostitse tai ao. lomakkeella, käynnistän ilmoittautumisen ensi viikolla. :)

> Heinäkuussa 6.-9.7. Uusikaupunki

Mukana Natural High Healing Festivalissa

Vedän festareilla kaksi omaa workshopia ja kaksi Tero Suhosen kanssa yhdessä! Tästä tulee pian lisää tietoa :)

Tutustu pohjoismaiden suurimpaan hyvinvointifestariin >>

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN TÄSTÄ

Tai lähetä sähköpostia anja@anjakadziolka.fi

Tapahtumissa manifestoimme, kutsumme runsautta ja rakkautta puoleemme, luomme yhdessä upeaa uutta maailmaa. Sellaista, jossa haluamme elää. Ja sellaista elämää, jota haluamme itsellemme luoda!

Ryhmän voima on huikea, ja rakastan siksi tehdäkin ryhmätapahtumia. Kun jokainen keskittyy unelmaansa, nousee aivan valtavan upeat energiat, joissa pääsemme kaikki kylpemään. Ja jotka vahvistavat sitä viestiä, jota Universumille haluamme lähettää. Yhdessä nostamme toisiamme.

Kaikissa tapahtumissa vastaanotat hoitoa, valoa, rakkautta Universumilta, ohjausta henkioppailtasi, ja avaat yhteyttäsi sydämeesi, äiti maahan ja isä taivaaseen.

Haluatko että tulen vetämään workshopia, seremoniaa tapahtumaasi? Laita viestiä anja@anjakadziolka.fi

Share on LinkedInShare on PinterestShare on InstagramShare on YoutubeShare on TikTok

ESIMERKKEJÄ AIEMMISTA SEREMONIOISTA...

NATURAL HIGH HEALING -FESTIVAALI 2022

Aito minä -workshop valotyöntekijöille

Miten löydät itsestäsi voiman ja rohkeuden nousta esiin aitona, upeana omana itsenäsi? Parantajana, valotyöntekijänä. Sillä nyt on sen aika. Nyt on aikasi nousta esiin. Tiedät, että sinussa on sitä jotain. Suurta voimaa, valoa, jonka avulla autat ihmisiä. Tässä workshopissa avataan kanaviasi, valetaan sinuun rohkeutta nähdä itsesi siinä suuruudessa, johon sinun on tarkoitus tässä elämässä nousta.

Matka rakkauteen ja valoon - hoitava rumpumatka

Osallistujat ohjataan tässä workshopissa syvään rentouteen, oman sydämen äärelle, parantavaan valoon ja rakkauteen. Shamaanirummun, laulun, valokielen äänien kautta vastaanotat rakkaudellista energiaa. Yhdistyt Universumiin, Äiti Maahan ja elementteihin. Rentoudut ja teet oman henkisen matkasi henkioppaasi ohjauksessa. Olosi kevenee, rakastut itseesi syvemmin ja löydät uuden ilon sisältäsi.

VOI PYHÄ JYSSÄYS -TAPAHTUMA 2022

Shamanistinen kiitos- ja puhdistusrituaali Kekrin hengessä

Seremoniassa kiitetään yhdessä Äiti Maata, Isä Taivasta, henkioppaita, esi-isiä ja -äitejä menneestä vuodesta ja laskeudutaan talvikauteen. Ota mukaan pieni lahja, kukka, oksa, käpy, leivos... muodostamme niistä yhteisen, kauniin uhrilahjan hengille ja voit samalla esittää toiveen tulevalle vuodelle. Aloitamme meditaatiolla, josta siirrymme seremoniaan ja sen jälkeen voimallisesti puhdistavaan rumpu- ja energiahoitoon.PALAUTTEITA SHAMANISTISESTA SEREMONIASTA ZOOMISSA

"Rummutuksen aikana osasin vain kuunnella. Tunsin sekä aistin kuulemani. Tunsin miten rumpusi veti mua puoleensa, kehotti päästämään irti. Aistin rauhan ja lämmön, ja sen mitä olin manifestoinut elämääni lisää.


Hoidon loppu puolellakin oli sama rauha ja lämpö läsnä. Tunsin jossain vaiheessa rinnan kohdalla hyvin kevyen sähköiskumaisen tunteen kulkevan läpi. Avasin silmät ja huomasin että sun toinen kätesi oli juuri siinä kohdassa missä itse olin tuntenut tunteen. Toinen kätesi kurkotti kameraan.


Hoidon jälkeen olo oli  (ja on edelleen) energinen. Oon täpinöissäni uuden edessä. Sellainen tunne että unelmat ovat jo toteutuneet.  Nyt saan vain elää ja kulkea niitä vastaan. "

Olipa hurja hoito (seremonia)! Tuli kaikenlaisia tuntemuksia ja tunteita ja lopulta nukahdin, varmaan joskus loppupuolella. Oli tosi voimakas hoito, nyt jopa vähän väsynyt olo. Taas tuli semmoisia nytkähtelyjä kehossa, valoja ja värejä silmissä ja sitten aivan uutena toisessa kädessä alkoi sormet koukistella aivan itsekseen. Välillä puristava tunne rinnassa ja sitten se taas suli pois. Välillä piti huokailla suu auki. Hyvät, puhdistavat energiat!" - Minna

"Olen yleensä tosi laiska antamaan mitään palautetta, mutta tällä kertaa teen poikkeuksen: Olin vähän skeptinen etäenergiahoidon suhteen, mutta ihan turhaan! Alusta loppuun asti tunsin energian virtaavan tosi vahvana, ja sekä rummutuksen että hiljaisemman osion aikana tunsin hoidon tosi vahvasti sydän- ja kurkkuchakroissa (hymyilytti, kun sanoit jälkeenpäin, että juuri näitä oli hoidettu erityisesti). Lisäksi näin energian tosi selvästi väreinä, ja liila väri korostui niissä. Kiitos tästä!"

"Kiitos tämänpäiväisestä seremoniasta!

Tämä oli minun ensimmäinen tämän tyyppinen kokemukseni, ja yllätyin kyllä siitä, että reaktioita tuli. Oma intentioni liittyy kehollisten oireiden parantamiseen, ja reaktioni olivatkin valtaosin nimenomaan kehollisia.

Tuli lihasten nytkähtelyä, jännittymisiä, rentoutumisia ja muita eri tyyppisiä tuntemuksia, esim. lämpöä, puristusta jne. Aluksi ne painottuivat yläkehoon, lopussa lantion seudulle. Oli mielenkiintoista kuulla jälkeenpäin, mitä chakroja olit käsitellyt.

Minulla on joskus aiemmin tullut vastaavia reaktioita ohjatuissa meditaatioissa, mutta ei läheskään aina. Ai niin, ja ihan loppupuolella tuli sellainen jännä kokemus, että kun aloit laulaa, tuntui että se laulu tulikin minun sisältäni.

On ollut hienoa seurata, miten henkisyys on pikkuhiljaa tehnyt koko ajan enemmän tietään työhösi :) On upeaa ja inspiroivaa, että yhdistät näitä eri osa-alueita yhteen. Bisnes ja henkisyys eivät ehkä välttämättä ensikuulemalta liity toisiinsa, mutta mitä henkisemmällä tavalla bisnestä tekee, sitä syvempää ja kauaskantoisempaa ja parantavampaa se voi olla, uskoisin."

”kiitos vielä näin yksityisesti. Oli kyllä huikein rumpumatka, jolla olen ikinä ollut!
Vapautui paljon seksuaalisuuteen liittyvää häpeää, traumoja yms. Oli itse asiassa lähes orgastinen kokemus.
Keho halusi liikkua ja tärähteli voimakkaasti vapautuakseen vanhasta. Puhdistavaa itkua tuli myös paljon. Sun ääni soi kauniisti rummun kanssa, mutta myös ilman. Nyt virtaa kundalinienergiat ja keho tuntuu ihanan elinvoimaiselta. Ihana ihana ihana hoito, kiitos kiitos kiitos ❤🌷❤🌷❤”